• Voor de levensgenieter
  • Bel of Whatsapp : 0638772620
  • Email : info@caveandgarden.nl
  • Like ons op Facebook
  • Boven de € 99,00 Gratis Bezorging
  • Voor de levensgenieter
  • Bel of Whatsapp : 0638772620
  • Email : info@caveandgarden.nl
  • Like ons op Facebook
  • Boven de € 99,00 Gratis Bezorging

Over Cave & Garden

Wij van Cave and Garden brengen onze vrije tijd graag door met familie en vrienden, gezellig bij elkaar om te eten en drinken, wij zijnechte levensgenieters. Onze gedachten “er is niets fijner dan met de mensen waar je van houd tijd door te brengen” weg met die telefoons en weer “ouderwets” contact maken met elkaar. Organiseer een vrijdagmiddag borrel, een poker avondje, een wijnproeverij, een BBQ of verzin het… Uit die emotie en instelling is ons bedrijf geboren.

Wij zijn vader en zoon en willen met Cave and Garden mensen leuke kwaliteit producten aanbieden waarbij het draait om contact met andere mensen en van het leven genieten.  Zo hebben wij onze eigen Mancave (maar de vrouwen zijn natuurlijk ook welkom) enbuitenkeuken en dat hoeft helemaal niet voor mensen met veel geld of veel ruimte te zijn.(Hebben wij ook niet)

Wij streven ernaar om het voor iedereen mogelijk te maken met grote of kleine beurs.  Neem een kijkje op onze website en u zal altijd wel kunnen slagen, zoekt u iets en kunt u het niet vinden in de shop, mail, bel of app ons gerust en we kunnen proberen u van dienst te zijn.

Zelf niet zo’n klusser.?  Wij maken bars, tafels, buitenkeukens of een gehele Mancave op maat !Op maat gemaakte buiten en binnen bars, buitenkeukens, tuinsets, tafels, barkrukken, vuurplaatsen, eigenlijk alles wat u maar kunt bedenken. Heeft u een leuk idee maar u bent niet in de mogelijkheid om dit zelf te bouwen? Of u laat het gewoon liever maken? Dan helpen wij u graag. Samen met u komen we tot een ontwerp en passen het helemaal naar uw smaak aan.

Voor ons is goede service erg belangrijk en dit bespaart u veel tijd!

Gevestigd :

Ambachtweg 28 V-W

2841 LZ

Moordrecht

Open op afspraak.

Vanaf de A20 neemt u afslag Moordrecht en houdt u de borden Moordrecht aan. Bij de rotonde gaat u rechtdoor en rijdt u het bedrijven terrein op. Sla links af bij de peut. Met de bocht mee en dan de eerste straat links.

Contact:

Telefoon nummer: 0638772620

Email : info@caveandgarden.nl

Facebook : @CaveandGarden

Gegevens:

KVK: 59647426

BTW-nummer: NL853586937B01

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m donderdag:

9:00u - 17:30u

Vrijdag:

9:00u - 17:00u

Zaterdag:

10:00u - 16:00u

Uw bestelling ophalen kan natuurlijk ook. Dit kunt u aangeven bij het bestellen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Cave & Garden is de webshop van: Van Weelden Caves