• Voor de levensgenieter
  • Bel of Whatsapp : 0638772620
  • Email : info@caveandgarden.nl
  • Like ons op Facebook
  • Boven de € 99,00 Gratis Bezorging
  • Voor de levensgenieter
  • Bel of Whatsapp : 0638772620
  • Email : info@caveandgarden.nl
  • Like ons op Facebook
  • Boven de € 99,00 Gratis Bezorging

Shot Roman Empire Ballista 90% Steeltip

€ 99,95

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Roman Empire Ballista 90%


Er is meer nodig dan brute kracht om een ​​oorlog te winnen.

Het assortiment van het Romeinse rijk is Shot's eerbetoon aan de grote geesten die de oude Romeinen hun beslissende militaire overwinningen gaven.

De strategen die nieuwe technologieën en tactische oorlogsvoering ontwikkelden. Die elk gevecht met precisie plande, en de superieure troepen, uitrusting en back-up inzetten om de overwinning te behalen voor de glorie van Rome.


Alle drie de Romeinse rijken in de reeks zijn voorzien van de nauwgezette nieuwe, kenmerkende Testudo-grip, genoemd naar de 'schildpad'-schildwandformatie, een verdedigingstactiek die door legioensoldaten wordt gebruikt om zichzelf te beschermen tegen vijandelijke boogschutters.


Breek de muren af ​​op de weg naar de overwinning. Ooit het meest geavanceerde stuk militaire technologie van de Romein, was de Ballista ontworpen om pijlen af ​​te vuren en tijdens een belegering door vestingmuren te breken. De krachtige dart barrel van Ballista van 90% wolfraam helpt je zelfs de meest geduchte tegenstanders tot puin te reduceren.


Deze set met rechte pijlen is nauwkeurig op afstand en heeft de Testudo- en Hilt-grepen om de klus te klaren, en vervolgens gecoat in duurzaam brons titanium.


Loopontwerp: Alle Ballista-lopen met stalen punt zijn een ultralange 53,7 mm - met de diameter de enige verandering in elk gewicht. Het meest agressieve ontwerp in het Roman Empire-assortiment, het heeft een taps toelopende kegelvormige neus voor een strakke groepering. Dit wordt gevolgd door het eerste van twee gebieden met defensieve Testudo-grip, genoemd naar de 'schildpad'-schildmuurformatie, gebruikt door legioensoldaten om zichzelf te beschermen tegen vijandelijke boogschutters. Een multi-directionele versie van de Hilt-grip snijdt deze vervolgens, die dient als vingerplaatsing langs de loop en positieve controle biedt.


Ballista is een geweldige dartset voor mensen met brede vingerplaatsingen en die de voorkeur geven aan een langere, rechtere dart met meerdere referentiepunten. Het is afgewerkt met een rijke bronzen titaniumcoating voor kracht en schoonheid.Specificaties


Steeltip

Grip: Ringed, Pixel, Incision

Kleur barrel: Zilver, Rood

Dart vorm: Straight

90% Tungsten

Merk: Shot


Gewicht: 23 gram

Lengte barrel: 53.00 mm

Dikte barrel: 6,30 mm


Gewicht: 24 gram

Lengte barrel: 53.00 mm

Dikte barrel: 6,40 mm


Gewicht: 25 gram

Lengte barrel: 53.00 mm

Dikte barrel: 6,50mm

Terug naar Darts