• Voor de levensgenieter
  • Bel of Whatsapp : 0638772620
  • Email : info@caveandgarden.nl
  • Like ons op Facebook
  • Boven de € 99,00 Gratis Bezorging
  • Voor de levensgenieter
  • Bel of Whatsapp : 0638772620
  • Email : info@caveandgarden.nl
  • Like ons op Facebook
  • Boven de € 99,00 Gratis Bezorging

Shot Roman Empire Caesar 95% Steeltip

€ 112,95

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Roman Empire Caesar 95%


Er is meer nodig dan brute kracht om een ​​oorlog te winnen.

Het assortiment van het Romeinse rijk is Shot's eerbetoon aan de grote geesten die de oude Romeinen hun beslissende militaire overwinningen gaven.

De strategen die nieuwe technologieën en tactische oorlogsvoering ontwikkelden. Die elk gevecht met precisie plande, en de superieure troepen, uitrusting en back-up inzetten om de overwinning te behalen voor de glorie van Rome.


Alle drie de Romeinse rijken in de reeks zijn voorzien van de nauwgezette nieuwe, kenmerkende Testudo-grip, genoemd naar de 'schildpad'-schildwandformatie, een verdedigingstactiek die door legioensoldaten wordt gebruikt om zichzelf te beschermen tegen vijandelijke boogschutters.


Verklaar jezelf tot heerser van de oche. Caesar was de titel die aan de Romeinse keizer werd gegeven - een overwinnende held gedreven door brandende ambitie, die de macht greep en tot glorie rees door te slim af te zijn en de tegenstanders van Rome te manoeuvreren.

Vindingrijkheid, strategie en tactiek worden gecombineerd in Caesar, een verfijnd centrumgewogen vat, de strijd gesmeed in 95% wolfraam om de leiding te nemen over elk spel. De fijn taps toelopende potloodvorm is voorzien van een drievoudige combinatie van precisie-grepen Testudo, Gladius en Hilt om de meest formidabele rivalen te verslaan.


De ultrafijne titaniumcoating in goud en paars geeft de ultieme imperial finish. Barrel-ontwerp: de Caesar-dartset heeft drie nieuwe, verschillende gripprofielen die vingerreferentiepunten op meerdere niveaus langs de dart mogelijk maken.


De loopneus is voorzien van de verdedigende Testudo-handgreep, genoemd naar de 'schildpad'-schildwandformatie, die door legioensoldaten wordt gebruikt om zichzelf te beschermen tegen vijandelijke boogschutters. Gevolgd door de Glaidus (zwaard) grip, zorgt een sterke maar superfijn gestapelde patroongreep met diepe axiale sneden voor een krachtige positionering en controle.


De dart eindigt met de Hilt-grip, een multi-directionele shark-grip die opnieuw is bewerkt om extra tractie toe te voegen, waardoor de vingers in een antislipgebied worden vergrendeld. Afgewerkt met een rijke en majestueuze paarse en gouden titaniumcoating voor kracht en schoonheid, 100% ontworpen, vervaardigd en gekleurd in de fabriek van shot in Nieuw-Zeeland.


Specificaties


Steeltip

Grip: Ringed, Pixel, Incision

Kleur barrel: Silver, Gold, Purple

Dart vorm: Bomb

95% Tungsten

Merk: Shot


Gewicht: 22 gram

Lengte barrel: 45.00 mm

Dikte barrel: 7,30 mm


Gewicht: 23 gram

Lengte barrel: 45.00 mm

Dikte barrel: 7,30 mm


Gewicht: 24 gram

Lengte barrel: 45.00 mm

Dikte barrel: 7,40 mm


Gewicht: 25 gram

Lengte barrel: 45.00 mm

Dikte barrel: 7,50mm