• Voor de levensgenieter
  • Bel of Whatsapp : 0638772620
  • Email : info@caveandgarden.nl
  • Like ons op Facebook
  • Boven de € 99,00 Gratis Bezorging
  • Voor de levensgenieter
  • Bel of Whatsapp : 0638772620
  • Email : info@caveandgarden.nl
  • Like ons op Facebook
  • Boven de € 99,00 Gratis Bezorging

Shot Wild Frontier Prospector 90%

€ 105,95

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Wild Frontier Prospector 90%


Zadel op spelers , en stap in onze wagentrein door het Wilde Westen. Van rechtlijnige sheriffs tot ordinaire outlaws - Wild Frontier herinnert aan de legendes en brengt een eerbetoon aan de vaardigheid en veerkracht van deze goudmijnende, berenvangende, hard levende pioniers. Degenen die nooit opgaven, zelfs in moeilijke tijden als de stoffige zool van een spijkerlaars.


Wild Frontier gaat over het vangen van deze geest in je eigen spel - en je de tools en de coole overtuiging geven die je nodig hebt om te overleven. Op zoek naar goud? Beloningen komen voor degenen die nooit opgeven. Prospector is een 90% wolfraam, rug gewogen dart, met precisie gemaakt om je te helpen geluk te hebben. Met zijn taps toelopende, raketvormige loop, helpt deze dart je diep te graven en het spel alles te geven wat je in huis hebt.


De Prospector is afgewerkt met een glanzende gouden titaniumcoating en contrasterend in koolzwart titanium en heeft de revolvergreep op het drukpunt, Shots meest positieve en comfortabele grip tot nu toe. Met dit gripprofiel kunt u uw vinger ontspannen en toch de volledige controle behouden. Of je nu een oldtimer bent of een jonge kerel, met de Prospector zul je zeker hoge scores behalen. Een taps toelopend, nauwkeurig gefreesd neusgedeelte met ringen wordt gevolgd door een ondiepe, geringde sint-jakobsschelp met vierkante insnijdingen die werken als een antislip referentiepunt.


De Prospector studeert dan af in het belangrijkste ontworpen duwpunt van de pijl. De revolvergreep bestaat uit 3 ringen met 6 radiale freesingen die op een geweerloop lijken. Twee ringsecties volgen en fungeren als zowel een referentiepunt of een andere optie voor een duwpunt als je rechtstreeks vanaf de achterkant van de pijl gooit. Een dunne zilveren band verbindt de stevige carbon shaft met de barrel en maakt de dart compleet.


Specificaties


Steeltip

Grip: Ringed, Incision

Kleur barrel: Zwart, Zilver, Goud

90% Tungsten

Merk: Shot


Gewicht: 22 gram

Lengte barrel: 49.00 mm

Dikte barrel: 7,10 mm


Gewicht: 23 gram

Lengte barrel: 50.00 mm

Dikte barrel: 7,10 mm


Gewicht: 24 gram

Lengte barrel: 50.00 mm

Dikte barrel: 7,10 mm


Gewicht: 25 gram

Lengte barrel: 50.00 mm

Dikte barrel: 7,20mm

Terug naar Darts